Saturday, July 29, 2006

Karkkia tai kahvia.

Olin töissä aamulla. Edes aurinko ei ollut noussut, kun minä nousin. Alkaa kesä olla lopuillaan. Tultiin juuri grillaamasta ja sielläkin oli kylmä tuulen takia. Mutta tehtiin hyvää ruokaa. Pohdiskeltiin mitä tehtäisiin illalla, ei saatu mitään tulosta aikaan. Vähän puheltiin josko avaisi Iljan tuoman vinkkupullon, mutta taitaapi jäädä. Ja ehkä parempikin niin.
Olen täysin unohtanut mainita, että sovittiin Tuulan ja Markon kanssa, että elokuun lopulla mennään syömään johonkin. Hihi.
Nyt on vähän väsy.
Sain eilen masterini kahvipannunkin entistä ehompana takaisin. Touko hajotti sen vahingossa. Iljan kahvinkeitin oli ihan hyvä korvike. Kahvin maku ei ollut juurikaan erilainen mutta sen keittäminen kesti kauemmin. Masterilla ehdin pedata pedin ja laittaa aamupalan pöytään, Iljan kahvinkeittimellä jäi vielä saman verran aikaa muuhun.
Ei tunnu yhtään lauantailta. Ja tekee mieli karkkia. Mutta mulla ei ole rahaa, enkä viitsi vaivata rakastani sen takia. Säästyn turhilta kaloreilta ja rahanmenolta.
Voisin koittaa tehdä jotain epäjärkevää. Artikkeleita en taida suunnitelmistani huolimatta jaksaa lukea. Ei aivokapasiteetti taida nyt riittää.

No comments: