Monday, September 11, 2006

Lunssa.

Oih ja voih. Flunssa päällä eikä olisi aikaa sairastaa. Koskapa sitä olisi. Olin eilen kuumeessa, enkä siis päässyt Saanalle tyttöjen miittinkiin. Mutta kahvit keitin sinne. Tänään ei ole ollut kuumetta, mutta olen ollut muuten vaan pihalla.
Aamulla oli koe-eläinkurssin demot. Mulla oli sylissä rotta! Ei siinä ole mitään pelottavaa, mutta en ole ennen käsitellyt jyrsijöitä. Hereillä olevaa elukkaa en uskaltanut pistää, mutta nukutettuna koitin vielä bonuksena niskaotetta. Muuten mun kaveri oli aika vilkas. Mutta ei sattunut kuin pieni hätäkakka. Huomenna vuorossa hiiri. Sira pelotteli että ne on paskiaisia.
Jaksoin käydä mikrobiologian ekalla luennolla ja sen jälkeen juttelemassa Jonnan kanssa SYHYistä. Sovittiin, että kun kerta Jonna ei niitä nyt tarvitse tutkimuksiinsa, viljellään niitä vasta marraskuussa. Kun en nyt ehtisi kuin kerran pelata niiden kanssa. Ja se olisi tuhlausta. Eikä mulla olisi oikein aikaakaas. Ei taida kyllä olla marraskuussakaan, mutta ehkä vähän enemmän. Silloin ei ole labrakurssia ja sen lisäksi kaksi luentokurssia yhtä aikaa. Onneksi tuo mikrobiologian ja genetiikan kurssit on aikas helpot. Mutta olisi sitä hyvä päästä mahdollisimman monille luennoille. Voi huolettomasti (toivottavasti) mennä ensimmäiseen tenttiin. Toisaalta, kyllä silti pitää vähän tehdä töitä. Koska kurssit on helppoja, tahdon niistä helpot vitoset. Taina Tahtoo!
Tarmo on ekassa peli-illassa. Sytytin kynttilät ja söin suklaata. Voi että rakastan sitä miestä. Hassuja yht´äkkisiä tuntemuksia. Ei sillä, ettei niitä olisi aiemmin ollut. Mutta kummallisia, vahvoja, ilman mitään näkyvää syytä aiheutuvia tuntemuksia. Kohta keitän teetä ja asetun takaisin telkan eteen. Tänään on taas Täydelliset Naiset -päivä! Hitto kun olisi tehnyt mieli mennä liikunnalle tänään. Alkoi meinaan syksyn vuorot. Mutta en halua riskeerata parantumismahkujani. Ehkä keskiviikkona uskaltaisin jos huomenna ei ole enää lämpöäkään... Nuhakaan ei (ainakaan vielä *koputtaa puupöytää*) ole äitynyt kamalaksi.
Tajusin, että tässä ei ole enää kovin kauaa kissojen saapumiseen. Kohta saan tilata netistä kissakamaa! No okei, ruokaa ja perustarpeita... Mutta nyt tekee paljon mieli teetä.
Haisin muuten fuksivuodelle tänään. Silloin leikeltiin rottaa, sama haju toi flashbackeja. Saa nähdä mitä keskiviikko tuo tullessaan, kun tehdään ruumiinavaus rotalle. Tehtiin se fuksivuotenakin. Ehkä nyt siitä saa vielä enemmän irti.
En muuten ole suunnitellut koskaan tarvitsevani tutkimustöissäni koe-eläimiä. Uskoisin tämän hetkisiin suunnitelmiini soluviljelmien riittävän. Ainakin niin toivon.

No comments: