Monday, September 04, 2006

Word on aika pepusta.

Ensimmäinen päivä ohi. Sain kandityön korjaukset tehtyä ja äsken muutettua PDF:ksi. Lipaston koneet ei oikein tahtoneet yhteistyötä, kotonakin word hävitti kuvatekstin ja muutti iteksiin layoutin. Kirosin ja sain muutettua takaisin.
Koe-eläinkurssin ekat luennot 11-15.30 oli aika puuduttavat, luennoitsija puhui liian rauhallisesti, alkoi nukuttamaan. Ruokalassa törmättiin Saanaan! Mentiin sen kanssa samaan pöytään istumaan (siksi ei mentykään Saaran ja Emilian kanssa). Niin, I´m busted! Aika kauheeta. Luulin olevani huomaamaton.
Vartin päästä pitäisi olla Lillukassa kylän fuksiaisia suunnittelemassa. Ehdinhän vartin olla tekemättä mitään. Paitsi senkin kirjotan blogia. Muaha.
Mutta illalla tulee Täydelliset Naiset!!! Tätä olen odottanut! Maanantain piristys.
Eilen illalla katselin muuten Mona Lisa Smilen ja tuli flashback fuksivuoteen. Se tuli silloinkin telkkarista ja katseltiin se Siljan kanssa. Silja tunnisti siitä jonkun laulajan, jota en enää muista. Tuli ihan ikävä Siljaa. Se muutti Helsinkiin kun sai sieltä töitä. Ja mä luulin et olisin nähny sitä vielä tän vuoden joogavenyttelyssä. Snif.
Mutta täytyy mennä taas.

1 comment:

Ainu said...

Varmaan Tori Amoksen.