Friday, August 04, 2006

Ateena!

Yllättävän hyvin riitti tekemistä tälle päivälle. Aamupäivä siivottiin ja pestiin pyykkiä. Sen jälkeen käytiin hakemassa lukuvuositarrat opiskelijakortteihin, kun tuli lasku. Ja sitten pakattiin. Nyt on siisti koti ja tavarat valmiina lähtöön. Vielä ei jännitä, kun kello on vasta noin vähän. Tunnin-parin päästä mennään grillaamaan. 00:15 lähtee bussi Matkakeskukselta Hki-Vantaa lentoasemalle. Täytyy koittaa nukkua bussissa. Vähän päälle neljä tuntia kestää matka. Jos vetäisi päikkäritkin ja joisi kahvit lentoasemalla. Eipä siellä viihen aikaan mitään ole auki, kun me siellä ollaan. Ja se yksi ja ainoa kahvila siellä on niin pirun kallis, että hyvä kun kahvit viitsii juoda. Siksipä otetaan evästä mukaan. Kun eivät enää lennollakaan tarjoa ruokaa.
Puoli kahdeksalta lähtee lento ja yhdentoista maissa ollaan Ateenassa, sieltä sitten seikkaillaan hotellille metrolla. Se saattaa olla aika jänskää. Läppäri jätetään sittenkin kotiin. Hyvä niin.

Viikon jälkeen sitten ollaan päk. Jos ehditään ensimmäiseen bussiin, mennään Tampereelle ja jäädään sinne yöksi. Kun se bussi tulisi joka tapauksessa Tampereen kautta. Jos ei ehditä siihen, mennään seuraavalla, joka menee Lahden kautta. Tai sitten mennään Tampereen bussilla suoraan. Saa nyt nähdä miltä sitten tuntuu.
Voisin mennä tuijottamaan telkkaria ja syömään vähän jotain.