Tuesday, August 15, 2006

Musteen tuoksua.

Eilen laiskotti niin pirusti, etten saanut juuri mitään aikaan. Olin lipastolla vain muutaman tunnin, syömisen jälkeen lähdin shoppailemaan. Kirpparilla ei ollut mitään, hennesistä löysin puolisääreen ulottuvan villakangashameen, -70%. Maksoin siitä kahdeksaisen euroa. Kävin ostamassa myös hiusvärin ja meikkivoiteen syksyä varten. En malttanut olla värjäämättä hiuksiani. Olen tyytyväinen taas. Aika lähellä omaa väriä nyt, ei liian tumma, eikä liian vaalea. Kun vain nyt juurikasvu ei näkyisi niin pahasti. Anette soitti eilen, sillä oli ollut ensimmäinen koulupäivä. Oli innoissaan, mutta sanoi että yrittää silti ammattikorkeaan. Mutta jos ei pääse, jatkaa opiskelua Ahlmannilla. Mikakin oli päässyt opiskelemaan. Muuttavat Hervantaan. Kaikki muuttavat sinne takaisin.
Tänään sain jonkin verran aikaan. Tuulakin oli jo tullut takaisin, keskustelin sen kanssa tunnin verran. Manipulaattori oli saapunut poissaollessa, olisi kiva jos Markokin pääsisi sitä asentelemaan, mutta varmaan mennään Tuulan kanssa joka tapauksessa huomenna vähän katselemaan sitä. Kirjoitin aika vähän tänään, mutta tulostelin paljon artikkeleita ja järjestin ja tarkistin referenssit. Tein myös yhden ja ensimmäisen kuvan tutkielmaan! Kävin lainaamassa kirjastossa kirjan ja löysin siitä pari kuvaa, joita meinaan jotenkin saada yhdisteltyä. Luin muutaman artikkelin ja sain lisää ideoita kirjoitusaiheista.
Ruokalassa höpisin äidin kanssa puhelimessa kun Tarmo rakkani on lomalla. Äiti kertoi eilen, että hullu naapuri oli mulkoillessaan äitiä kävellyt päin ovenkarmia. Nauroin puhdasta vahingoniloa. Enkä pode huonoa omatuntoa.
Kirjastossa ollessani sain nenääni tuoreen musteen tuoksun. Rakastan sitä. Voisin tulostella tuhansittain artikkeleita vain tuoksun takia. Myös uudet kirjat tuoksuu taivaalliselle. Puhkun intoa kun aloitan niiden lukemisen, mutta samalla kun tuoksu häviää, alkaa yleensä myös into hävitä. En kuitenkaan usko niiden olevan toisistaan riippuvaisia.
Piti mennä tänään circuittiin, mutta tuli väsy ja mahakipu. Huomenna sitten bodyyn. Se onkin jo kuudelta, sinne jaksaakin mennä.

No comments: