Wednesday, August 02, 2006

Vika!

Ohi on. Tulin hetki sitten (ainakin toistaiseksi) viimeisen kerran pesulasta töistä. Palttiarallaa tunnin päästä liikunnalle Tarmon kanssa. Alkoi kesävuorot eilen, tänään on bodya. Muksaa liikkua kunnolla taas pitkästä aikaa, vaikka ei tätä nyt ehdi kuin tämän kerran taas vähään aikaan, kun lauantaiaamuna lähdetään ATEENAAN! Pejantaina puolenyön aikan lähtee täältä bussi Hki-Vantaa lentoasemalle.
Huomenna ehtii sitten vielä sitä kandityötä, olen ollut ahkera ja saanut jopa kaksi sivua aikaan. Ja ei, ne ei ole kansilehti ja sisällysluettelo. Nekin tosin olen tehnyt, mutta niitä ei lasketa.
Perjantai sitten meneekin (toivottavasti nopeasti) siivotessa, pyykätessä ja pakkaamisen parissa. Huomenna täytyy käydä kaupungissa palauttamassa tuntilaput ja samalla käydään katsomassa uusia laseja Tarmolle. Harmi kun tuet tulee vasta perjantaina, en pysty sitä ennen käymään nostamassa rahaa matkalle. No, automaatti on onneksi ihan lähellä, varmaan täytyy muutenkin käydä kaupassa sinä päivänä.
Aika pepusta muuten, ettei sillä lennolla tarjoilla ruokaa. Vaikka se kestää neljä tuntia! Täytyy varata jotain syömistä, ettei energia lopu kesken. Vaikka luulet kyllä, että ollaan kuitenkin niin innoissamme, ettei se hevillä (saati sitten rokilla) lopu.
Mutta jospa pakkaisin liikuntakamat ja palloilisin ennen liikkumiksea.

No comments: