Friday, October 13, 2006

Itsesääli perkele.

Ei musta tule ikinä mitään. En osaa mitään, aivot ei toimi, olen tyhmä kuin saapas. Miten mä ikinä voin tehdä mitään kunnon tutkimustyötä ja saada siitä mitään irti kun en saa edes helpoista kursseista kunnon arvosanoja? Jo toinen kurssi tänä syksynä. Muista kursseista ei sit ookaan tullu ku hyväksytty/hylätty. Perkele ikinä tuu pääsemään mihinkään jos tällanen jatkuu. En edes pääse uusintaan ku ruotsi päällä, en voi olla sieltä tollon pois kun meinaan mennä labraan kun olis ruotsia. Vittu saatana. Keitin kahvia, että heräisin. Jos vaikka saisin luettua. Huomenna menen kirjatoon, sunnuntainakin ehkä. Täytyy alkaa tehdä töitä koko hereilläolo aika jos meinaan päästä kursseista läpi. Saatana miks täytyy olla näin tyhmä???

Myös tentaattori ottaa aivoon suunnattomasti. Kurssiin piti riittää luentomuistiinpanot. Ennen tenttiä se sanoo että se preferoi lyhyitä ja ytimekkäitä vastauksia. Otan tämän vihjeenä siitä, että vastauksiin ei laiteta kuin asia, ei lähdetä kiertelemään ja kaartelemaan. Kun kysymyksent on kovin laajoja, vastaan kysymyksessä vain siihen, mitä siinä kysytään. En lähde katsomaan laajempia vaikutuksia. Mutta katsos, niitä laajempia vaadittiinkin vastauksissa. Yhden tehtävän piti tulla luentotehtävistä, mutta sukupuutehtävä oli kamala. Todennäköisyydet oli ihan kummallisia, tehtävään oli kaksi mahdollista vastausta. Mainitsin molemmat, siitä sai kuulemma lisäpisteen. Sukupuu oli muutenkin ihan perseestä, mitään vastaavaa ei ollut luennoilla.

Paska sanon minä!

2 comments:

Anonymous said...

Meillä ei voi uusia jos on päässyt lävitse..


Olet fiks ja teet hirveästi töitä. Ei sinun työurasi/elämäsi kaadu pariiin huonompaan koetulokseen. Olen niin vissin varma, että sinun tietämystävi kaivataan tässä maassa ja maailmalla.

Taina said...

Kiitos Aino <3