Tuesday, October 17, 2006

Lukua.

Viime perjantain angsti meni ohi kun sain samana päivänä kirjoitettua vielä kolme sivua esseetä. Vielä yksi sivu pitäisi vääntää lisää siihen. Piti tehdä se tänään, mutta iski laiskuus. Huomenna sitten. Sain kuitenkin luettua kappaleen Lehingeriä. Huomenna tenttialueen viimeinen kappale. Ja viikonloppuna labrakurssin materiaaleihin käsiksi. Ja selkkarit kuntoon.
Jäi nukkuminen vähäiseksi viime viikonloppuna. Perjantaina mentiin Reneen, yhden maissa menin nukkumaan (en ottanut kuin vettä ja pizzaa). Puoli kymmeneksi kirjastoon lukemaan. Lauantaina illalla Katjan synttäreitä suunnittelemaan. Jälleen yhden maissa nukkumassa, sunnuntaina yhdeksältä kirjastoon lukemaan. Sieltä menin Katjan synttäreille. Väsytti aika paljon. Katsottiin siitä huolimatta vielä Liikkuva Linna. Oli ihana.
Eilen oli labraa ja oli kivaa. Kuvauksetkin onnistu ihan hyvin. Labrassa oli kummallinen pari. Eivät puhuneet edes keskenään mitään. Tosi omituista.
Tänään luennon ja lukemisen lisäksi siivosin parvekkeen ja päivitin itseni taas Améliessa. Katsoin sen! Siitä onkin paljon aikaa kun viimeksi sen katsoin. Tosin nyt samalla häärin muutakin.
Pitäisi viedä kellariin ja roskiin kamaa parvekkeelta. Krassit on ihan villiintyneitä, tekee vieläkin uutta nuppua. Kunhan rupsahtavat, haen havuja ja laitan ulkovalot. Nyt ne valot saa sisältä käsin päällekin. Luksusta. Elämä on.
Kuuntelen Evanescenceä pitkästä aikaa. Kuulostaa hyvältä.
Ostettiin parvekkeelle linnunsiemeniä, kun ei ollut vielä talipalloja kaupassa. Kaksi talitiaista (luultavasti pari) on käynyt syömässä. Linnunsiemenissä on vaan se ongelma, että ne sotkee. Mutta ei voi mitään. Onpahan kissoillakin katselemista.
Tulevat vajaa kahden viikon päästä! Ei malttaisi odottaa!
Pääsin muuten huono tuloksen yli enkä uusi. Onpahan taas muistutus tymyydestäni opintorekisterissä. Onneksi menee ylimääräisiin opintoihin. Nyt ryhdistäydyn. Nih.
En muista olenko jo maininnut, etten näe. Päätäkin särkee jatkuvasti. Saisi tulla pian niitä satasen tarjouksia, että saisin lasit. Ei ole varaa ostaa nyt. Tuhlasin tämän viikon ruokarahanikin huomenna alkavan kurssin monisteeseen. Maksoi yli 10 euroa. Torstaina Tarmo saa maksaa mun ruuan, koska mulla ei ole rahaa. Täytyy käydä apteekissakin ostamassa matolääkkeet kissoille ja toukanestopillereitä. En sit tainnut saada sitä apurahaa. Siis kitkuttelua tuleva vuosi. Onneksi on vähän säästöjä. Lainan vuoro tulee sitten vuoden päästä kun lähden vaihtoon. Tai sit lainaan Tarmolta, ei tule korkoja. Saa nähdä. Mut aika vittumaista olla köyhä opiskelija. Vanhemmilta en pyydä, niillä on vielä vähemmä kun mulla.
Mutta paremminhan täällä on asiat kuin muualla. Ei tarvitse olla rikas päästäkseen opiskelemaan. Nih. Vaikka en pistäisikään pahakseni jos saisin ylimääräistä rahaa ;)

No comments: