Monday, October 09, 2006

Nam. Tyhmä kuolevainen.

Kiirettä pitää. Huomenna on genetiikan tentti. Vielä ihan tarpeeksi kertaamista. Mutta Täydellisiä Naisia ja bodycircuitia en sivuuta. Jotain muutakin täytyy viikossa olla kuin lukemista.
Saatiin tänään se kamalan kauhea selkkari valmiiksi. 22 sivua plus liitteet. Ja solubilsan osuus alkoi labroissa, vihdoinkin pääsee näkemään mitä tehdään. Ei vaan sekoiteta aineita keskenään ja toivota että spekkari näyttää oikeita tuloksia. Soluja. Nam.
Ostettiin "halpaa" savukalaa. Nam.
Sain mikrobilsasta liian huonon tuloksen. Olisin halunnut nelosen, mutta kolmonenhan se napsahti. Jes. Pisti mielen matalaksi. Olenkin vain tavallinen tyhmä kuolevainen. Jos saan genetiikasta vitosen, en mene uusimaan, jos en saa, niin sit vituttaa. Ja pahasti. Sit teen ehkä jotain uudestaan. Ihan hyvähän tuo kolmonen on tenttiin, johon ei lue, mutta olen sentään käynyt biokemiaa koko viime vuoden, pitäisi nyt jotain tietää. Mutta se kosahti siihen antibioottitehtävään. Muistin kuvan ja näin sen päässäni, mutta en nähnyt tekstiä siinä kuvassa. Aika pepusta.
Mutta tee jäähtyy ja Desperate Housewives alkaa. Sitten iltapalaksi vähän genetiikkaa. Nam.

No comments: